StraPatZen 4 & 5 augustus 2018: Bencha - de Machinerie - Cie des Chaussons Rouges - Rufino Clown
StraPatZen 4 & 5 augustus 2018: Georg Traber - Monsieur + Pianistin Nora Born - Senmaru & Yuki - Rolando Rondinelli
StraPatZen 4 & 5 augustus 2018 : Doble Mandole - Krijmfresj - Darko Gjurcinowski - Fabuloka

Bencha Theater (Nl) - Katumbar

Een sensuele & krachtige voorstelling met bijzonder partnerwerk op de grond en hoog in de lucht waarin verleidelijke en mystieke dialogen tussen dansers & acrobaten zich voordoen.

 

Colm O'Grady (UK) - Hot Potato

Wij hebben het genoegen om de Europese minister voor kunst en cultuur van harte welkom te heten vanuit een zeer eigenzinnige benadering, circus, muziek, dans , aardappelen en het Eurovisie Songfestival . 

Verwacht altijd het onverwachte, cultuur met een onmiskenbare ' O'Irish stijl. Colm O'Grady nodigt u uit om deel te nemen in zijn buitengewone fantasie, zijn publiek moeiteloos meetronend in de wereld van zijn waanzin. 

Click foto voor video preview.

Gregor Wollny (D) - Brot und Spüle

Gregor Wollny komt uit Berlijn en is een bijzondere clown, mimespeler en jongleur. Veel heeft hij te vertellen, maar je zult hem weinig horen zeggen: zijn zwijgen is nu eenmaal goud. Gregor heeft niet veel voor zijn voorstelling nodig. Zo kan een eenvoudige duimstok in zijn handen veranderen in een wild beest of een vlinder. Vanaf het eerste moment verovert hij je hart en sleept je mee in zijn grote fantasiewereld.

Click foto voor video preview.

Circus Krak (Be) - Viva Victor

In Victor’s Party krijgt de jarige Victor van het publiek een cadeau dat zijn leven zal veranderen. Victor’s Party is een clownerievoorstelling vol absurde humor met veel publieksinteractie rond, op (en in) een caravan.

Click foto voor video preview.

Mr Dyvenitz (Sp) 

Zijn lichaam komt tot leven, wordt één met zijn Cyr Wheel en beweegt over het podium.

Een spel van moeilijk evenwicht en visuele schoonheid.

Click foto voor video preview.

Teatro Pavana (Nl) - Giraffe

Een kleine clowneske voorstelling; Een dompteur probeert met veel bombarie een Giraffe te dresseren, maar zijn de verwachtingen niet wat te hoog gespannen?  Men wordt verrast met een truc die niemand voor mogelijk had gehouden. 

Click foto voor video preview.

Witty Look (J) - Witty Look Show

Daika, een wereldkampioen op de eenwieler en Cheeky, een acrobatische clown en geniaal in lichaamstaal. zijn een komisch duo. Zij brengen acrobatie en kunstjes op een éénwieler.

Click foto voor video preview.

Cirque de la Lune (B) - Whonderbaarlijk fenomeen

Kom binnen in de wonderbaarlijke wereld van Mister Rubic. Geen trucage,nylondraad of verborgen magneten. Instant Mirakel verzekerd!

Tombs Creatius Company (Sp) - Colors de Monstre

'Colors de Monstre' is een verzameling van interactieve houten speeltuigen voor een publiek van alle leeftijden. Je kunt kiezen uit een twintigtal installaties en spelenderwijs opdrachten tot een goed einde brengen.

Cirkus In Beweging (Be) - Dynamo

Dynamo brengt opzwepende percussie. Al heeft de ritmische troep heel wat van de wereld gezien, toch komen hun energieke grooves van een werelddeel dat tot nader order nog niet ontdekt is. Voeg daar wat eigenzinnige danspasjes en dito kostuums aan toe, en je krijgt een act met een uitstraling om u tegen te zeggen. Niet bedoeld om bij stil te staan!

Click foto voor video preview.

Cirq'ulation Locale (Be) - Second Life

In 'Second Life' wordt trampoline en jongleren op spectaculaire wijze gecombineerd. 

Een voorstelling die trampoline samenbrengt met kegeljongleren, diabolo en groepsacrobatiek.

Click foto voor video preview.